Бившите противници правят брак по сметка, а целта е властта, т.е.

...
Бившите противници правят брак по сметка, а целта е властта, т.е.
Коментари Харесай

Лидер на "Левицата": Бившите противници правят брак по сметка, а целта е властта

„ Бившите противници вършат брак по сметка, а задачата е властта, т.е. преодоляване на  държавата. Според мен това е най-лошото, което може да се случи “, съобщи ръководителят на коалиция „ Левицата “ Костадин Паскалев в предаването „ Лице в лице “.

„ Винаги най-лошото в страната се случва – ще бъдат осъществени. 2020 година, когато българите бяха по площадите в София имаше три фигури, които обединяваха хорската злоба – Бойко Борисов, която не беше против него, а против модела му на ръководство, втората беше против Иван Гешев, който беше наименуван от жителите „ каскет “, а третата против Делян Пеевски, който е знак на задкулисието. Какво се случва през днешния ден хората от площадите сътвориха „ Продължаваме промяната “ знак беше махането на Бойко Борисов, Иван Гешев и Делян Пеевски от български политически живот. Сега не помниха всичко. Това е да предадеш всичките си гласоподаватели и си в коалиция с Бойко Борисов “, сподели Паскалев.

Не е толкоз елементарно да се откри министър на финансите, който да свърши работа, съобщи той

Той изясни, че президентът няма какво да направи той връчи първия мандат след това втория, който беше след записите.

„ Чух гласа на Асен Василев, който сподели, че министрите ще се подписват с кръв да уволняват хора, по какъв начин ще бъдат сменяни шефове на служби, по какъв начин ще бъдат съгласувани с посолства. Съответните посланици споделиха, че никой нищо не е съгласувал с тях. Това е непосредствено обвиняване в неистина във връзка с Асен Василев “, акцентира Паскалев.

Има стъпка към смяна на състава на проектокабинета, като в него ще има повече специалисти

Според него в България е належащо да има непрестанен коректив на властта. „ Разделението на управляващите би трябвало да бъде поръчител за това. Имаме законодателен орган, в който има мутри и шарлатани, водещи политически структури. Имаме една правосъдна система и една прокуратура, която се управлява от един каскет, по този начин го наричаше народът, не аз.  Имаме една изпълнителна власт, която е служебна. Ще имаме коалиция на незаконните действия “, сподели Паскалев.

Повече гледайте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР